onsdag 30 juli 2014

Semester

I år känns det som att vi har lyckats tajma semestern perfekt. Tre veckor med sol och närmare 30 grader brukar man inte vara bortskämd med. När hände detta sist? Jag kan inte minnas en sommar som jag har badat så mycket som vi har gjort i år.

Semestern startade med en weekend i Oslo. Vi gillar verkligen denna stad, den har ett stort utbud av kultur, nöje, shopping, sevärdheter, sport, fritid och fantastiska träningsmöjligheter. På lördagen shoppade vi loss i byn och gick en sväng på Aker Brygge men efter bara några timmar längtade vi ut i naturen. Som de naturälskare vi är hamnade uppe vid Holmmenkollen och Sognsvannet resten av helgen.

Innan vi fortsatte turen ner mot vänner och familj i Skåne passade vi på att inviga vårt nya MSR Mutha Hubba tält i Bohuslän.

Första semeserglassen

Camping på en ö i Bohöslän
Det var härligt att komma ner till Skåne igen och träffa familj och vänner. Många dagar spenderades i Oscars brödrars sommarhus i Stora Hult utanför Vejbystrand där vi bland annat byggde altan. Vi stannade drygt 3 veckor innan det bar av norrut med ett mellanstopp på norska Nøtterøy för kajakpaddling med vänner. Mer om detta i ett senare inlägg :)Njut av sommaren!
Louise&Oscar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar